Adam Beyer b2b Layton Giordani

Home » Vrijdag » Adam Beyer b2b Layton Giordani

Adam Beyer b2b Layton Giordani

🎧 01:59 - 🎵 live - 🕺 club podcast

Adam Beyer en Layton Giordani b2b in Amnesia, Ibiza voor Drumcode Live

Wat zouden we zijn zonder Drumcode en Adam Beyer? Deze keer gaan we naar Ibiza. Naar Amnesia. Naar de opening van het seizoen.

Daar speelde Adam een b2b set van 2 uurtjes met maatje Layton Giordani.

En dat klinkt indrukwekkend als je het mij vraagt.

Wie is Layton Giordani?

Adam Beyer kennen we ondertussen hier bij weekendmixje maar wie is DJ Layton Giordani?

Layton Giordani is een getalenteerde DJ en muziekproducent geboren en getogen in New York City. Met zijn unieke stijl en energieke performances heeft hij zich snel gevestigd als een van de meest opwindende namen in de elektronische muziekwereld.

Op jonge leeftijd raakte Layton al geïnspireerd door de diverse muziekscene van New York en begon hij zijn eigen muzikale reis. Met zijn vroege releases kreeg hij al snel erkenning van invloedrijke artiesten en labels in de industrie. Zijn kenmerkende sound kenmerkt zich door diepe baslijnen, hypnotiserende synths en meeslepende melodieën, waardoor zijn tracks altijd de dansvloer in vuur en vlam zetten.

Layton Giordani heeft samengewerkt met topartiesten zoals Adam Beyer, Bart Skils en Green Velvet, die zijn talent en potentieel erkennen. Zijn muziek is uitgebracht op gerenommeerde labels zoals Drumcode, Octopus en Truesoul, waardoor hij een wereldwijd publiek heeft kunnen bereiken.

Naast zijn indrukwekkende productievaardigheden staat Layton ook bekend om zijn energieke DJ-sets. Met zijn charismatische persoonlijkheid en vermogen om een ​​menigte te lezen, weet hij altijd een onvergetelijke ervaring te creëren op het podium.

Layton Giordani blijft groeien en evolueren als artiest, en zijn toewijding aan kwaliteit en creativiteit is duidelijk te horen in al zijn releases. Hij wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in de elektronische muziekscene en zal zonder twijfel nog vele hoogtepunten bereiken in zijn indrukwekkende carrière.

Beluister DJ mix Adam Beyer b2b met Layton Giordani

Ga er rustig voor zitten. Koptelefoon op, biertje bij de hand en geniet keihard.

Dit zijn 2 top DJ’s, één gevestigde waarde en één geweldig talent.

Dit alles live op de opening van club Amnesia in Ibiza.

2u. volle bak genieten dus. Vamos!

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Start chat
Hulp nodig?
Hallo.
Waarmee kan ik je helpen?