Bitter Babe: de Colombiaanse dj die de wereld van clubmuziek samenbrengt

Home » Zaterdag » Bitter Babe: de Colombiaanse dj die de wereld van clubmuziek samenbrengt

Bitter Babe: de Colombiaanse dj die de wereld van clubmuziek samenbrengt

🎧 01:02 - 🎵 live - 🕺 festival

Bitter Babe wild en eclectisch

Laura Solarte – beter bekend onder haar artiestennaam Bitter Babe – is een Colombiaanse dj en producer die sinds 2013 actief is in de elektronische muziekscene. Ze werd geboren in Bogotá, Colombia, en groeide op in een muzikaal gezin. Haar ouders waren beiden muzikaal actief, en ze begon al op jonge leeftijd met pianospelen.

Solarte’s sets zijn een wilde en eclectische mix van genres. Ze staat bekend om haar vermogen om verschillende geluiden naadloos samen te smelten, waardoor een echt unieke en meeslepende ervaring ontstaat voor haar luisteraars. Ze heeft opgetreden op enkele van de grootste clubs en festivals ter wereld, waaronder Primavera Sound, Sónar en Dekmantel.

Bitter Babe haar muziek is een verademing in de vaak vastgeroeste wereld van clubmuziek. Ze is een DJ en vrouw om rekening mee te houden, en ze is nog maar net begonnen.

Beluister DJ mix

Bitter Babe is een opwindend nieuw talent dat de komende jaren zeker furore zal maken. Haar unieke geluid en grensverleggende aanpak van clubmuziek is een verademing, en ze zal zeker blijven inspireren en entertainen voor publiek over de hele wereld. Vamos!

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Start chat
Hulp nodig?
Hallo.
Waarmee kan ik je helpen?