Carl Cox doet Creamfields op zijn grondvesten trillen!

Home » Vrijdag » Carl Cox doet Creamfields op zijn grondvesten trillen!

Carl Cox doet Creamfields op zijn grondvesten trillen!

🎧 01:30 - 🎵 live - 🕺 festival

De legendarische Carl Cox op Creamfields

Carl Cox, ook wel bekend als de koning van de techno, heeft opnieuw zijn stempel gedrukt op het Creamfields festival. Met zijn energieke set en zijn kenmerkende mix van techno en housemuziek wist hij het publiek te betoveren en de hele festivalweide in extase te brengen. Het was een avond vol spektakel en onvergetelijke momenten.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de muziekindustrie is Carl Cox een waar icoon geworden. Zijn passie voor muziek en zijn ongeëvenaarde dj-vaardigheden maken hem tot een van de meest geliefde en gerespecteerde artiesten in de elektronische muziekscene. Zijn optredens worden altijd gekenmerkt door een ongekende energie en een unieke mix van stijlen.

Bio Carl Cox

Carl Cox is een Britse house- en techno-dj, producer en clubeigenaar. Hij is een van de meest gerespecteerde en invloedrijke figuren in de elektronische dancemuziek.

Cox werd geboren in Oldham, Engeland, in 1962. Hij begon zijn dj-carrière in de vroege jaren tachtig en werd al snel een van de meest populaire dj’s in het Verenigd Koninkrijk. In 1988 richtte hij zijn eigen platenlabel, Intec Records, op.

Cox’s muziek is een mix van house, techno en andere elektronische genres. Hij staat bekend om zijn energieke sets en zijn vermogen om de dansvloer te laten bewegen. Hij heeft opgetreden op enkele van de grootste festivals ter wereld, waaronder Tomorrowland, Ultra Music Festival en Coachella.

Cox is ook een succesvolle ondernemer. Hij is de eigenaar van een aantal clubs en evenementenlocaties, waaronder The Warehouse Project in Manchester en The Carl Cox Megastore in Londen.

In 2017 werd Cox benoemd tot Officier in de Orde van het Britse Rijk (OBE) voor zijn diensten aan de muziekindustrie.

Hier zijn enkele van de belangrijkste mijlpalen in de carrière van Carl Cox:

  • 1988: richt platenlabel Intec Records op
  • 1991: brengt de single “I Want You” uit, een van zijn grootste hits
  • 1992: treedt op op het Love Parade-festival in Berlijn, een van de grootste technofestivals ter wereld
  • 1997: start The Carl Cox Megastore in Londen
  • 2001: treedt op op het Burning Man-festival in Black Rock City, Nevada
  • 2005: wordt uitgeroepen tot de beste dj ter wereld door Mixmag
  • 2006: brengt het album “The Box” uit, een compilatie van zijn beste werk

Carl Cox is een van de meest iconische figuren in de elektronische dancemuziek. Hij heeft een enorme invloed gehad op het genre en blijft een van de meest gerespecteerde en populaire dj’s ter wereld.

Luister naar de DJ mix

Carl Cox heeft met zijn optreden op Creamfields een enorme impact op het festival gemaakt. Zijn energie en passie hebben het publiek geïnspireerd en nieuwe generaties van techno- en houseliefhebbers aangemoedigd. Zijn naam is een synoniem geworden voor kwaliteit, innovatie en een onvergetelijke live-ervaring.

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Start chat
Hulp nodig?
Hallo.
Waarmee kan ik je helpen?