Carl Craig b2b Seth Troxler

Home » Zaterdag » Carl Craig b2b Seth Troxler

Carl Craig b2b Seth Troxler

🎧 03:30 - 🎵 live - 🕺 club

Carl Craig en Seth Troxler b2b dj set voor Detroit Love

Yeah baby, back 2 back set van house giganten Carl Craig en Seth Troxler. 3 en een half uur los gaan. Waar zijn die handjes 🙂 We gaan naar TV Lounge Detroit.

Vorig weekend deden ze het nog eens over in Fabric, London.

Bio Carl Craig

Carl Craig is een Amerikaanse techno-artiest en producer uit Detroit, Michigan. Hij wordt gezien als een van de belangrijkste pioniers van de Detroit-techno scene en heeft in de loop der jaren een enorm respect opgebouwd binnen de elektronische muziekindustrie.

Craig begon in de late jaren 80 met produceren en richtte zijn eigen label, Planet E Communications, op in 1991. Sindsdien heeft hij talloze releases uitgebracht, zowel onder zijn eigen naam als onder verschillende aliassen, waaronder Innerzone Orchestra en 69.

Craig heeft samengewerkt met veel andere artiesten, waaronder Derrick May, Kevin Saunderson, en Richie Hawtin. Hij heeft ook gewerkt aan remixes voor artiesten als Bjork, Tori Amos, en Junior Boys.

Naast zijn werk als artiest, is Craig ook actief als DJ en heeft hij opgetreden op evenementen over de hele wereld. Hij staat bekend om zijn unieke mix van techno, house en andere elektronische muziekgenres.

Carl Craig is niet alleen een succesvolle artiest, maar ook een inspiratiebron voor veel jonge producers en dj’s. Zijn invloed op de elektronische muziekscene blijft vandaag de dag nog steeds voelbaar en wordt door velen gerespecteerd en bewonderd.

Bio Seth Troxler

Seth Troxler is een Amerikaanse DJ en producer uit Detroit, Michigan. Hij staat bekend om zijn eclectische en avontuurlijke benadering van dansmuziek, waarbij hij invloeden uit verschillende genres en decennia combineert. Troxler begon met draaien in zijn tienerjaren en verhuisde later naar Berlijn, waar hij betrokken was bij de opkomende techno scene. Hij bracht verschillende releases uit op labels zoals Crosstown Rebels en Visionquest, en richtte ook zijn eigen label, Play It Say It, op. Troxler is ook een voorstander van goede doelen en heeft verschillende initiatieven gesteund, waaronder de Red Cross en de International Rescue Committee.

Beluister DJ mix Carl Craig en Seth Troxler

2 grootheden van de house en dat 3 uur en een half lang. Kan niet misgaan.

Zet nu je weekend in met de beats van weekendmixje!

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Start chat
Hulp nodig?
Hallo.
Waarmee kan ik je helpen?