Creeds maakt indruk tijdens Verknipt Festival 2023

Home » Zaterdag » Creeds maakt indruk tijdens Verknipt Festival 2023

Creeds maakt indruk tijdens Verknipt Festival 2023

🎧 01:28 - 🎵 live - 🕺 festival

Indruk maken deed Creeds tijdens het Verknipt Festival in Utrecht.

Met zijn unieke mix en stijl wist hij de menigte (nou ja) moeiteloos mee te nemen op een muzikale reis. De beats waren pakkend en de melodieën waren meeslepend. Het was duidelijk dat Creeds de kunst verstaat om het publiek te laten dansen en genieten.

Tijdens Tomorrowland 2023 was Creeds zijn anthem Pust Up trouwens één van de meest gedraaide nummers.

Wie of wat is Verknipt Festival?

Verknipt Festival is een technofestival dat in 2012 is opgericht. Het festival legt de focus op techno, harde techno, industriële techno en andere elektronische muziek, zoals house. Het festival vindt plaats op het terrein van de Grasweide Strijkviertel in Utrecht.

Hun allereerste evenement vond plaats op 30 juni 2012, in Club Roses in Amsterdam. Het was minder een festival en meer een afterparty voor Awakenings, dat op dezelfde dag werd gehouden. De line-up bestond uit Boris Werner, Ille Bitch, Delicatesse, John Steel en Ruttenbergs. Het was een enorm succes en volledig uitverkocht.

Verknipt Festival heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd in de technoscene en trekt elk jaar duizenden muziekliefhebbers uit binnen- en buitenland. Met een indrukwekkende line-up van nationale en internationale artiesten, een geweldige sfeer en een prachtige locatie, belooft Verknipt Festival altijd een onvergetelijke ervaring te zijn voor alle liefhebbers van elektronische muziek.

Beluister DJ mix Creeds

We gaan alweer live. Naar een fantastisch festival in Nederland en met een DJ in bloedvorm. We gaan hard. 1,2,3 start!

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Start chat
Hulp nodig?
Hallo.
Waarmee kan ik je helpen?