DJ Maria mix voor HÖR

Home » Zaterdag » DJ Maria mix voor HÖR

DJ Maria mix voor HÖR

🎧 00:56 - 🎵 live - 🕺 podcast

Eclectische mix trip met DJ Maria

Wat denken jullie van deze mix van DJ Maria. voor HÖR, het bekende streamingplatform uit Berlijn?

HÖR Live kreeg een boost tijdens Corona en ze hielden het Berlijnse nachtleven staande toen. Maar ook na Corona maken ze nog furore.

DJ Maria, een van de meest getalenteerde en veelzijdige artiesten in de elektronische muziekscene, heeft onlangs een onvergetelijke set neergezet bij Hor Berlijn. Met haar unieke muzikale keuzes en meeslepende mixes wist ze het publiek te betoveren en een buitengewone avond vol muzikale extase te creëren.

Het optreden begon met een rustige opbouw, waarbij de beats en melodieën langzaam het publiek in trance brachten. DJ Maria liet haar perfecte beheersing van de energie op het podium zien, waarbij ze moeiteloos speelde met de emoties van het publiek en ze meenam op een muzikale reis als geen ander.

Het was duidelijk dat DJ Maria niet gebonden is aan een specifiek genre. Haar vaardigheden strekken zich uit over verschillende stijlen, zoals house, ambient, trance en downtempo. Deze eclectische mix van genres voegde een extra laag diepgang toe aan haar set, waardoor het publiek constant verrast en geboeid bleef.

Speel DJ mix Maria

Bij Hör zitten we goed voor kwaliteit en ontdekken we opkomende en talentvolle DJ’s zoals Maria.

Auf geht’s!!

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Start chat
Hulp nodig?
Hallo.
Waarmee kan ik je helpen?