Hör Berlin set 2023 – Black Cadmium

Home » Zaterdag » Hör Berlin set 2023 – Black Cadmium

Hör Berlin set 2023 – Black Cadmium

🎧 00:56 - 🎵 live - 🕺 podcast

Kom in de stemming met Black Cadmium’s hypnotische DJ Mix voor Hör Berlin

We gaan naar Hör Berlin voor een feestje met Black Cadmium.

De naam van dit DJ duo symboliseert de discrepantie tussen iemands kunnen en de manier waarop de wereld hen ziet. Net als het giftige chemische element kan deze perceptie dodelijk zijn voor iemands zelfvertrouwen en motivatie. Door hun muzikale talent en passie te delen, bewijzen Joginda Macnack en Mike Richards dat ze niet alleen klaar zijn om de wereld te veroveren, maar dat ze ook in staat zijn om anderen te inspireren om hun eigen weg te vinden en hun dromen waar te maken.

  1. Toppers: ze zijn al meer dan 5 jaar actief in het maken van muziek en optreden als een DJ-duo. Gedurende deze tijd hebben ze aanzienlijke erkenning gekregen voor hun unieke geluid en meeslepende optredens.
  2. Genre: ze combineren moeiteloos verschillende genres in hun muziek, variërend van deep house en techno tot progressive trance en electronica. Deze veelzijdigheid stelt hen in staat om een ​​echt onderscheidende en boeiende muzikale ervaring te creëren voor hun luisteraars.
  3. Live: ze hebben gedraaid op tal van gerenommeerde locaties en muziekfestivals over de hele wereld. Hun energieke en boeiende live sets hebben hen een trouwe fanbase opgeleverd en positieve recensies van critici en medemuzikanten.

Beluister DJ mix van Black Cadmium voor Hör Berlin

Ga zitten, ontspan en laat je meeslepen door de mix van Black Cadmium voor Hör Berlin.

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Start chat
Hulp nodig?
Hallo.
Waarmee kan ik je helpen?