Otik – Resident Advisor 882

Home » Zaterdag » Otik – Resident Advisor 882

Otik – Resident Advisor 882

🎧 01:32 - 🎵 studio - 🕺 podcast

Knallen met nieuwe huisgemaakte mix

Otik bouwt verder aan zijn carrière met een nieuwe mix voor Resident Advisor podcast.

Hij maakte deze mix in zijn eigen studio in Londen met behulp van een vintage Serato setup.

“Met deze mix wilde ik een rauwe muzikale golf creëren die zonder moeite door de speakers stroomde. Ik liet mijn geest dwalen naar de soort muziek die ik zou verlangen te horen tijdens een ondergronds pakhuisfeest om 3 uur ’s nachts, en liet die sensatie de leiding nemen. Hoewel mijn mixen vaak een breed spectrum van genres omarmen, ligt de nadruk deze keer vooral op house en techno. Het was mijn streven om een krachtige, lineaire geluidservaring te creëren met een naadloze reis van begin tot eind. De mix zit vol met tracks die een speciale plaats in mijn hart hebben: nummers die ik grijs draaide toen ik mijn eerste stappen in de muziek zette, aankomende en nog niet uitgebrachte werken van mijzelf en van vrienden, aangevuld met recente favorieten en verborgen juweeltjes die nog ontdekt moeten worden.”

Beluister Otik zijn mix voor Resident Advisor  podcast #882

De RA Podcast is een wekelijkse mix van elektronische muziek van top producers en DJ’s. Deze wekelijkse explosie van inspirerende beats werd gelanceerd op 6 maart 2006 met een mix van Troy Pierce.

En nu zijn we zoveel jaren verder en zijn we toe aan nummer 882 met producer Otik zijn mix.

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Start chat
Hulp nodig?
Hallo.
Waarmee kan ik je helpen?