Paul Kalkbrenner – Tomorrowland 2023

Home » Vrijdag » Paul Kalkbrenner – Tomorrowland 2023

Paul Kalkbrenner – Tomorrowland 2023

🎧 01:58 - 🎵 live - 🕺 festival

Paul Kalkbrenner gaf er een lap op in Boom

We gaan naar een “oudje” en naar de fantastische Paul Kalkbrenner op Tomorrowland 2023. Eén van mijn persoonlijke favorieten trouwens met zijn geweldige remix van State Trooper van mijn idool Bruce Springsteen.

Paul is een Duitse techno-dj en producer. Hij werd geboren in Berlijn in 1977. Hij begon met het maken van muziek in de jaren 90, en hij bracht in 1999 zijn eerste album uit, “Hardware”.

Kalkbrenner’s muziek is een mix van techno, house en techno. De top DJ heeft in de loop van zijn carrière een aantal succesvolle albums uitgebracht, waaronder “Berlin Calling” (2008), “Outlier” (2012) en “7” (2019). Hij heeft ook een aantal succesvolle singles uitgebracht, waaronder “Sky and Sand”, “Aaron”, “Flutes” en “Rave the Planet”.

Beluister DJ mix

Onze mening: een set voor de liefhebbers. Top kwaliteit en bij het beste dat dit jaar op Tomorrowland 2023 te horen was. Met zijn grote hit Sky and Sand en afsluiter Aaron kan het al niet mis gaan. Maar tussendoor knalt hij de beste remixes en eigen werk door de boxen. Paul Kalbrenner vergeet ook niet dat hij in België aan het dfaaien is en haalt Stromae door de mix.

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Start chat
Hulp nodig?
Hallo.
Waarmee kan ik je helpen?