Skrillex – Quest For Fire basement set

Home » Vrijdag » Skrillex – Quest For Fire basement set

Skrillex – Quest For Fire basement set

🎧 00:47 - 🎵 studio - 🕺 artiest release

Skrillex viert nieuw album met een basement set

Skrillex is terug met “Quest for Fire”. Eindelijk want 2022 omschreef hij zelf als een rampjaar. Om dat te vieren trok hij naar zijn kelder en knutselde onderstaande mix in mekaar..

In ‘Quest for Fire’ begint de gevierde DJ aan een epische queeste, een jacht op de meest vurige en explosieve beats en de absoluut ziekste drops die het land te bieden heeft, terwijl hij ook ruimte maakt voor nog een paar extra verrassingen.

De speciale gasten zijn zorgvuldig gekozen, variërend van spraakmakende zwaargewichten zoals Four Tet, Missy Elliott, en Mr. Oizo, tot ondergrondse parels die de echte muzieknerds zeker zullen verrassen.

Denk hierbij aan artiesten zoals Joker, de bass sculptor uit Bristol, en Eli Keszler, de baanbrekende experimentele percussionist.

Deze mix zorgt ongetwijfeld voor een sonisch feest dat je niet wilt missen.

Bio DJ

Skrillex staat bekend om zijn hoog-energetische sets en innovatieve benadering van het genre van de elektronische dansmuziek (EDM).

Hij heeft een unieke stijl die kenmerkend is voor dubstep, maar bevat elementen uit een breed scala aan genres, waaronder house, electro en trap.

Zijn muziek is vaak voorzien van zware bassen, snelle tempo’s, en dramatische drops die het publiek op de dansvloer houden.

Beluister DJ mix Skrillex

Klaar om de nieuwe Skrilles te ontdekken? Gaan met die banaan!

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Start chat
Hulp nodig?
Hallo.
Waarmee kan ik je helpen?