The Ransom Note Mix – Sevensol

Home » Zaterdag » The Ransom Note Mix – Sevensol

The Ransom Note Mix – Sevensol

🎧 01:15 - 🎵 studio - 🕺 artiest release

Deep house, Acid house en Classic house in één meesterwerk

Sevensol heeft een fantastische Deep House mix samengesteld voor The Ransom Note die een ware viering is van de vele vormen van housemuziek.

De mix is een meesterlijke showcase van de DJ zijn vermogen om een opbeurende, groovy sfeer te creëren die energie opbouwt gedurende de hele set.

Van het eerste tot het laatste nummer worden luisteraars meegenomen op een reis die moeiteloos elementen van deep house, acid house en klassieke housemuziek verweeft.

Sevensol, geboren in Duitsland, is een getalenteerde DJ en muziekproducent die zich onderscheidt door zijn veelzijdige benadering van housemuziek. Als medeoprichter van het onafhankelijke label Kann Records, heeft hij een platform gecreëerd om opkomende artiesten te ondersteunen en heeft hij een indrukwekkende catalogus van releases opgebouwd. Zijn passie voor het verkennen van de vele facetten van housemuziek komt tot uiting in zijn dj-sets, waar hij moeiteloos verschillende subgenres combineert om een meeslepende en opwindende luisterervaring te bieden.

Beluister DJ mix van Sevensol

Laat je meeslepen door de Deep House van Sevensol en geniet van deze DJ mix.

🍺 Trakteer pintje 🍺

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Start chat
Hulp nodig?
Hallo.
Waarmee kan ik je helpen?